هایفوتراپی | لیفتینگ صورت و ابرو ها

هایفو تراپی از انرژی مافوق صوت برای لیفت و سفت کردن پوست استفاده می کند. امواج مافوق صوت نوعی انرژی است که کاملاً با پرتوهایی مثل IPL و لیزر یا انرژی الکتریکی و امواج رادیویی متفاوت می باشد.

لیفتینگ صورت و ابرو توسط روش نوین هایفوتراپی

جوان بودن ونداشتن چین وچروک ازپایه های زیبایی محسوب می شود .استحکام پوست وقوام آن به داربست زیرین آن که شامل الیاف کلاژن و الاستین است ونیز صفحات غشائی زیر پوست می باشد بستگی دارد . این الیاف دراثر عوامل محیطی مانند نور آفتاب ،استرس ها ،آلودگی هوا ، دخانیات ،تغذیه ناسالم و… دچادر خوردشدگی وپارگی می شوند و بدین ترتیب نمود بیرونی آن افتادگی پوست وشلی وچروک آن می باشد.

هایفوتراپی

ادامه مطلب لیفتینگ صورت با هایفوتراپی

تکنولوژی هایفو (امواج اولتراسوند به شدت متمرکز شده ) برای زیبایی و جوانسازی پوست با استفاده از کانونی کردن امواج اولتراسوند در لایه های زیرین پوست؛ میباشد. این امواج همان امواج مورد استفاده در سونوگرافی هستند . برخلاف سونوگرافی که امواج درپوست پخش می شوند، درهایفو امواج جمع شده (کانونی شده) ودریک نقطه متمرکز می شوند.

منابع تولید امواج اولتراسوند در دستگاه هایفوتراپی ؛دارای اختلاف زاویه جزیی با یکدیگر،می باشند ؛ انرژی این امواج ؛آنچنان بالا نیست که بتوانند در نقطه برخورد با پوست ؛ باعث سوختگی شوند، اما ، وقتی این امواج در عمق پوست با یکدیگر تلاقی نموده و کانونی شوند؛ می توانند اثر یکدیگر را تشدید و تقویت نمایند( بروز پدیده رزونانس). کانونی شدن امواج اولتراسوند و ایجاد رزونانس؛ در عمق ۵/۱ تا ۵/ ۴ میلیمتری پوست باعث ایجاد حرارت ۶۵ تا ۷۰ درجه سانتیگراد می گردد و این حرارت باعث لخته شدن سلول های موجود در آن نقطه میشود. برای نقاط مختلف صورت ۳ تا پروب (کارتریج ) مختلف وجود داشته که اثرات درمان را بهتر و عوارض احتمالی را کاهش می دهند.

نقاط کوآگوله شده ( کروی ) با ابعاد حدود ۲-۱ میلیمتر مکعب در عمق پوست و در میان بافت کاملا سالم ؛ایجاد می شوند؛ در این فرآیند هیچ تخریبی و انهدامی، رخ نداده در واقع کالبد سلولها کاملا سالم است اما محتویات سلول ها ؛ لخته شده وسلول دچار مرگ لخته ای شده است.از طرفی بافت سالم اطراف نقاط کوآگوله شده ؛بلافاصله ؛ اقدام به بازسازی وترمیم نقاط آسیب دیده می کنند.این بازسازی را جوانسازی پوست میگوییم .که نتیجه نهایی آن سفتی و بالاتررفتن( لیفت ) پوست صورت است.

امتیاز ویژه هایفوتراپی بی نیاز بودن از بیهوشی و بدون درد بودن است .البته گاه احساس سوزن سوزن شدن و یا قلقلک گزارش می شود. طی چند ساعت بعد از هایفوتراپی ، ممکن است قرمزی مختصر یا تورم ملایم یا حساس شدن پوست به لمس بروز نموده که همه اینها هم زودگذر و کوتاه مدت هستند و برطرف خواهند شد..

مدت زمان هر جلسه درمانی بین ۳۰ تا ۶۰ دقیقه است. معمولا فقط ۱ جلسه درمان کافیست ؛ ولی درصورتیکه افتادگی پوست زیاد بوده وفرد دچارعاداتی مانند مصرف سیگار والکل بوده یا مشکلات خواب و استرس زیاد داشته باشد ، بعد از گذشت ۶ ماه ؛ میتوان درمان را تکرارکرد.

تغییرات به شکل مختصر بلافاصله پس ازاتمام جلسه دیده شده و به تدریج و طی ۲ ماه واضح ترشده وتا حدود یکسال ادامه می یابند. بدیهی است که سرعت اثرگذاری بتدریج کم شده و بازگشت پوست به وضعیت قبل از درمان شروع می شود. این زمان بین ۶ ماه تا ۲ سال درنوسان بوده وبسته به شرایط ژنتیکی هرفرد وهمان عواملی که ذکر شد مانند سیگار و الکل و بیخوابی و استرس به شدت متغیر می باشد.

لیفتینگ صورت و ابرو هایفوتراپی

نحوه کار هایفوتراپی

بر خلاف لیزر درمانی که در آن به لایه های هدف در پوست از خارج به داخل نفوذ می شود، روش هایفوتراپی از لایه های پوست عبور کرده و انرژی مورد نیاز را فقط به لایه خاص پوست، بافت های ساختاری و عضلاتی که در آن کلاژن وجود دارد، ارائه می کند. در این روش از نفوذ انرژی مافوق صوت در لایه های عمیق پوست برای تحریک تولید کولاژن در این لایه ها و سطوح زیرین آن استفاده می شود و به این ترتیب آسیب های میکرو در بافت های هدف ایجاد می شود. با ترمیم یافتن آسیب دیدگی ایجاد شده، سطح کولاژن پوست افزایش پیدا می کند و در نتیجه این افزایش، بافت پوست سفت شده و از نظر ظاهری بهبود پیدا می کند.

به خاطر اینکه تکنولوژی امواج مافوق صوت از داخل به خارج عمل می کند، نتایج حاصل از درمان در طول ۲ تا ۳ ماه در فرد بیمار مشاهده می شود و بهبود ایجاد شده در وضعیت پوست تا ۶ ماه ادامه می یابد.

نواحی درمان شده پوست با هایفوتراپی

نواحی درمان شده پوست با هایفوتراپی

سازمان غذا و داروی آمریکا در سال ۲۰۰۹ امکان استفاده از هایفوتراپی برای لیفت پوست گردن، زیر چانه، و بالای ابرو را مورد تایید قرار داده است. از این زمان، از روش هایفوتراپی برای درمان چین و چروک های ایجاد شده در پوست بالای سینه نیز استفاده می شود. هایفوتراپی را می توان بطور موفقیت آمیز در سایر نقاط بدن نیز مورد استفاده قرار داد. به همین خاطر می توان انتظار داشت مطالعات آتی توسط سازمان غذا و داروی آمریکا در این رابطه انجام شده و امکان استفاده از این روش توسط این سازمان در آینده بطور رسمی مورد تایید قرار گیرد.

موارد منع درمان با هایفو:

1- داشتن زخم تازه در پوست ۲- کودکان ۳- زنان باردار ۴- عفونت هرپسی فعال(تبخال) در ناحیه مورد درمان ۵- صرع ۶- دیابت کنترل نشده ۷- پروتز فلزی دربدن یا پروتز غیرفلزی درمحل انجام درمان وهمچنین استنت قلبی ۸- اختلال سیستم ایمنی و بیماری های روماتیسمی

برای مطالعه مطالب مرتبط با این قسمت اینجا را کلیک کنید